Wissel van de wacht

SecretarisNewsLeave a Comment

Aan ieder begin zit een eind en aan ieder eind zit een begin.
Naast dat onze penningmeester Erik ons gaat verlaten. Vind er nog een wijziging plaats binnen de organisatie van Bier, Bands en Bunkeren. Chiro zal het stokje van Rik overnemen in de keuken.

Maar wees niet getreurd hij zal nog steeds zijdeling betrokken blijven, maar een in een andere rol. Het gevoel van Bier, Bands en Bunkeren zullen wij blijven waarborgen. Je kunt nu een ander gezicht aanspreken, voor jouw voorstellen over Bier, Eten en aanverwante zaken.

Voor de dieet ontwijkende en Bier liefhebbende bezoekers van Bier, Bands en Bunkeren kunnen wij garanderen dat er qua beleving van de avonden niet veel gaat veranderen. Omdat het kookteam geheel intact blijft en voor de volgende edities weer klaarstaat om die heerlijke Burgers voor jouw te bakken, de lekkerste biertjes voor jouw uit te zoeken en dat in een prachtige aangeklede ruimte.

Rik en Chiro blikken kort terug en vooruit:

Rik:
Als een van de oprichters van B,B&B ben ik vanaf de start al betrokken en heb onze feestjes zien groeien, van een eerste editie met 30-40 bezoekers bij [‘Endzjin] tot XXL editieś bij de Meester en zelf een heuse buiten editie bij Steel Creek. Ik zelf kijk met trots terug op de groei die we doorgemaakt hebben met de oprichting van de stichting, de XXL editie’s en de groei van “mijn” kookteam als hoogtepunten.

Deze groei en hoogte punten, betekende wel dat ik er steeds meer tijd aan kwijt was. Een aantal dagen vrij nemen van mijn dagelijkse werk, waren de laatste paar edities geen uitzondering. Dan moet ik helaas (lastige) keuzes maken en mijn huidige functie overdragen.

Maar niet getreurd, ik blijf onderdeel van het kookteam en wil me daar voornamelijk focussen op het creëren van nieuwe gerechten en nieuwe bier belevenissen. Omdat ik zijdelings betrokken blijf weet ik wat er voor dit jaar aan staat te komen, en dat is wederom niet mis en ik weet dat mijn functie bij deze edties bij Chiro in goede handen is.

Chiro:
Ik kan het me nog goed herinneren dat ik gevraagd werd om te helpen in de keuken, waarbij ik dacht dat het maar eenmalig was. Na meerdere edities te hebben mee gedraaid en bij de XXL editie wat meer touwtjes in de handen te hebben gekregen, was het mij al snel duidelijk dat ik Bier Bands en Bunkeren niet tijdelijk kon doen. Samen met de organisatie vind ik het leuk om na te denken over nieuwe ideen, maar ook om te kijken naar nieuwe soorten speciaal bier. Iedereen te laten genieten, en vooral the all round experience voor iedereen kostbaar te maken. Zoals Rik al aan heeft gegeven zal hij nog op de achtergrond aanwezig zijn, maar wees niet bang je kan met je vragen of adviezen omtrent bier en het eten zeker bij mij terecht!