Meet the team… Chiro

SecretarisNewsLeave a Comment

Welkom bezoeker!

Achter het concept van Bier, Bands & Bunkeren zitten allemaal vrijwilligers die zich inzetten voor een te gekke avond!

Aan mij de eer om deze vrijwilligers aan jullie voor te stellen, als eerste is onze Chiro aan de beurt!

Wie is Chiro?

Ik ben Chiro Stol 23 jaar oud en studeer HBO Verpleegkunde. Ik ben een gezelligheids persoon en hou er van om nieuwe mensen te leren kennen.

Wat doe je in het dagelijks leven?

Zoals je hierboven al kunt lezen ben ik in het dagelijks leven student, hiernaast zit ik ook nog op scouting en ben ik daar vrijwilliger. Om alles te bekostigen werk ik ook nog bij Stichting Roebia Zorg, dit is mijn bijbaantje.

Wat doe je voor Bier, Bands & Bunkeren?

Voor Bier, Bands & Bunkeren doe ik verschillende dingen, maar over het algemeen sta ik samen met Rik in de keuken de heerlijke burgers voor te bereiden. Daarnaast help ik waar ik kan met versieren en het bedenken van nieuwe ideeën voor de editie die volgt.

Jouw favoriete bier is…

Mijn favoriete bier, dat is een lastige omdat ik van meerdere speciaal biertjes hou. Ik denk dat voor mij Delerium Tremens op nummer 1 komt te staan.

Jouw favoriete band is…

Mijn favoriete band is op dit moment mumfords and sons.

Jouw mooiste BBB herinnering is…

Mijn mooiste BB&B herinnering is een lastige, ik heb vele mooie momenten mee gemaakt bij BB&B. Maar als ik dan toch echt moet kiezen is het, het moment dat ik van Rik mijn eigen BB&B shirt overhandigd heb gekregen.

Wat je verder nog kwijt wilt is…

Dat ik super trots ben op waar we nu zijn met BB&B en ik uit kijk naar de edities die nog gaan komen.

 

Namens het bestuur van Bier, Bands & Bunkeren bedankt Chiro voor je mooie bijdrage en dat je er nog maar vele edities bij bent!

Rory